Iki persis apa New Jersey wis dikenal kanggo," Straub opined kanggo reporters sak break carane kowe laporan online gambling. Kang plans nindakake resor menyang "rekreasi basis fasilitas bebarengan karo kasino" wis mejet siji roadblock sawise liyane carane kowe laporan gambling winnings ing pajak. Straub wis dileksanakake renovations ing $2,4 milyar shuttered property kalebu tali lan 13-lantai muter mesthi carane kowe laporan gambling ilegal. Ing CRDA uga wis nyeret sawijining kaki ing approving a casino ijin kanggo Revel, malah sanadyan Straub wis nyewo gambling operator kanggo ngatur fasilitas kang game apa wektu ora casino miami mbukak. Ing CRDA udur Straub perusahaan, Polo Lor Negara Klub Inc., wis ora ngajokake cocok dokumen apa wektu ora casino cedhak.