Nick Barr, Ngatur Direktur Malta, komentar: "aku seneng sing loro Joe lan Saulus wis teka melu apa wektu ora casino miami mbukak.

Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina.. Joe Clarke nggabung tim sawise sawetara taun karo anjog data-pusat, maya lan ngatur panyedhiya layanan ing Malta, sing layanan ngremenaken nomer saka ndhuwur Undakan global operator apa wektu ora casino cedhak. Nggawa ekstensif kawruh technical pangerten lan taun nggarap global operator, Joe kuwat bondho kanggo Akun Manajemen Tim. Saul ndadekke karo wong akèh kawruh lan transferrable skills kanggo peran anyar, bebarengan karo ing-ambane kawruh apa ing casino online sektor. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive. Iki janjian teka ngisor iki wujud wutah sak 2020 kanggo Abang Golèk Game, ningali seri saka kekancan anyar lan pasar entri, kalebu paling anyar adoption saka jerman Ανεκτικότητα Regime, lan ngartekno nambah sawijining tilas tengen globe apa wektu ora casino kimiawan mbukak. Iku wis taun gedhe kanggo kita minangka grup, lan kita katon nerusake kanggo maju kita terus sukses karo Joe lan Saulus melu minangka bagéan saka Abang Golèk Game tim." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun mbukak sewelas poker kamar review. Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online. Wong loro nggawa kasugihan saka pengalaman saka beda latar kanggo peran iki, lan kita manteb ing ati padha bakal dadi gedhe ing Abang Golèk Game mbukak sewelas poker review awit. Abang Golèk Game, wis ndongkrak sawijining Malta-adhedhasar Komersial Tim karo loro tambahan anyar kanggo grup, luwih kiat sawijining Malta ngarsane.