Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa wektu ora mbukak casino. Casino game padha utami engine saka gambling online wutah, rising saklawasé 40% €8.8 m mbukak sewelas poker kamar.
Tanah-based game machine vertikal meh dijamin kanggo laporan kalem utawa wutah negatif ing mangsa, thanks kanggo ngrancang nutup saka sakbenere kabeh game aula ing Latvia ibukutha Riga. Latvia kang gambling pasar kacarita sing ngalangi wutah ing waktu pisanan saka 2019, sanajan wutah mangsa bisa diwatesi dening tambah watesan dileksanakake dening macem-macem tingkat saka pemerintah mbukak sewelas poker rakeback. Amandemen uga mbutuhake search panyedhiya layanan internet kanggo mblokir situs ora disetujoni dening IAUI, lan 41 domain tambahan lan 68 alamat IP padha dhawuh diblokir sak Q1 mbukak sewelas poker review. Wiwit agustus 2014, sawetara 1,156 domain lan 2,459 alamat IP wis tarred karo IAUI kang abang layang nuduhake kula tresna madhang westcliff casino.

Aturan anyar uga ngidini negara kanggo target individu gamblers sing wani patronize internasional dilisensi camping, karo dendo nganti €350 saben infraction plus tax bill ing sembarang gerah-nandang gerah winnings. Tokoh anyar dirilis dening Lotteries lan Gambling Pengawas Pengawasan saka Latvia (IAUI) nuduhake negara-dilisensi gambling operator sante digabungake revenue saka €73.6 m ing kawitan telung sasi saka 2019, a 15.9% dandan liwat periode pungkasan taun sing padha nanging uga ing ngisor iki €81.5 m pasar kacarita ing Q4 2018. Latvia sakabèhé online sektor uga bakal kamungkinan entuk manfaat saka sasi pungkasan gambling law amandemen sing nglarang institusi financial saka processing transaksi karo sites ora nyekeli latvia lisensi. Online totoan munggah 27.1% kanggo saklawasé €3.5 m nalika poker wungu 15.8% kanggo mung €73k, senajan Latvia kang paling gedhé operator Optibet mung dibukak GGNetwork-powered poker produk, supaya vertikal bisa njaluk ngedongkrak ing mangsa laporan.