Ing desember, Sow rampung pisanan ing PokerStars Juara Prague Acara Utama kanggo $123,104 ora wetumpka casino duwe blackjack.
Final sangang padha dijamin ing paling €12,000 ($14,791), karo €50,000 ($61,618) arep kanggo juara. Telung turnamen, telung menang. Kang bisa kanggo terus nganti sim miwiti mudhun ing sih kang, kang ing titik kang ndudhuk ing kanggo njupuk timbal irish luck casino ora bonus simpenan kode. Belgium kang Davidi Kitai ana ing competitive swasana ati lan nampa total kaping lima kanggo tetep arep, nanging ora tau durung nggawe iku kanggo dhuwit. Sing ngaku fame saka Prancis kang Kalidou Sow, sing mung ngangkat munggah kang katelu judhul ing baris ing Winamax Poker Demo Paris Dhuwur Roller turnamen. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre irish luck casino bonus codes. Winamax dhewe Adrien Delmas digawe iku minangka adoh minangka 26th panggonan, pocketing €3,800 (watara $4,683) irish luck casino ora simpenan kode. Patang puluh pitu bakal pindhah ing kanggo pick munggah awis sak turnamen, entuk ing paling €2,800 (bab $3,450) trik agar menang bermain roulette.