Iku bakal dumunung ing sisih lor saka Louisiana Boardwalk trik bermain idn poker kan.
Ing Margaritaville Bossier Kutha bakal duwe 1,75 slot mesin lan 38 tabel game. Ing Bossier lokasi Kutha bakal katelu lan paling gedhé saka Margaritaville-tema kasino trik bermain kan di dewa poker. Construction wiwit minggu iki ing katelu Margaritaville casino, kang nggabungake padha-tema kasino ing Strip lan Biloxi, Kantun video poker jaringan net leaderboard. Ing Margaritaville Casino & Restaurant Biloxi wis samesthine kanggo mbukak dening panas ing wétan tip saka Biloxi kang Bali Bay. Ing Las Vegas, Margaritaville rethemed bagean saka Flamingo game papan cedhak Margaritaville restaurant menyang casino video poker near kula bengi iki.