Nanging, sadurungé nduweni nguciwakake iki lan sawijining revenue miwiti ngasor video poker jaringan net leaderboard. Sing digandhengake pangentukan sadurunge pajak lan kapentingan banjur munggah kanggo $145.4 yuta, tambah dening 25 persen. Kajaba iku, ing max payouts ing slot banjur munggah kanggo $1,25 yuta saka $400,000 video poker near kula bengi iki.

McBeath saiki pagawean ndhuwur jubin saka tower east ngendi 21 VIP suites karo views saka Strip dumunung. video poker jaringan inang login. Ing comparison, kabeh totoan ing Las Vegas Strip nolak dening 1,5 persen video poker jaringan leaderboard klasemen.