Bal-balan totoan app ngijini Betfair pelanggan kanggo nggawe wagers ing UK lan Eropah cocog liwat FetchTV remot kontrol video poker jaringan inang login. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre video poker jaringan leaderboard klasemen. Christie kang disetujoni saka ijol-ijolan wagering bill ing februari.

Ing ngisor iki sawijining anyar Australia TV interaktif menehi hasil, Betfair saiki kang aken karo ngetokake page interaktif aplikasi ing IP Sesanti kang FetchTV big fish casino gawe munggah. Mantan Tandha & Eseman direktur mung njupuk liwat saka mantan Gala CEO Neil Goulden in November, nanging gosip cetha selaras karo Gala papan liwat arah mangsa saka perusahaan sing fueling spekulasi sing Leaver kang drajat bakal cendhak siji big fish casino pesen papan.