ata diterbitake on Wednesday dening Macau casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan, Biro nuduhake ana saiki 109 dilisensi junkets ing pasar, 13,5 persen tiba saka 126 saiki ing januari 2017. Ing taun-taun shrinkage ing sektor tandha consecutive taun kalima iki wis kedaden. Ing januari 2013, Macau, china wis total 235 dilisensi junkets, miturut data resmi ireng lan putih jack skellington kupluk.

Minangka industri game wis ngalami luwih saka rong taun saka phase imbuhan, abang gedhe wis katon ing nomer saka individu junkets," Pak Kwok marang GGRAsia. Sawetara junkets ora mung fitting ing [licence] nganyari maneh kahanan; nalika sawetara wong mung menehi munggah [renewing lisensi]," Pak Kwok nyatakake ireng lan putih jackpot slot mesin. Panjenenganipun ditambahake: "Nalika utama junket operator kene wis ngembangaken operasi acara, wong-wong cilik sing gedhe-gedhe sing wis ora wis bisa kanggo ketemu karo turnover requirement padha mung alamiah kicked metu saka pasar." Malah yen kita ningali luwih ngurangi [ing dilisensi junkets], iku ora bakal menyang ombone gedhe. Consolidation diantara junkets kene wis umumé owah," ngendikane Pak Kwok.ndrew Lo Kai Bong, pangareping investasi pejabat saka pribadi-dianakaké junket investor Suncity Group, sambungan tampilan padha.e marang GGRAsia: "Sawise nglakoni pitu wolung taun siklus consolidation ing pasar lokal, iki [VIP game] industri wis thukul kanggo ukuran gedhe kuwi sing iku ora gampang kanggo maksud apa anyar wiwitan-ups kanggo ngetik." ccording Pak Chan, pamaréntah Macau wis ngusulake sing luwih dhuwur ibukutha simpenan kanggo maksud dilisensi casino junkets mentas kadhaftar ing Macau. Ing junkets' struktur saham, mathuk lan kekuatan financial sing uga wilayah sing pamaréntah bakal katon menyang karo amandemen bill ireng lan putih jack tiyang ingkang remen.
#8220;amandemen Iki positif warta kanggo [VIP game] sektor. Tegese wong-wong [junket operator] sing ora musna kuwat utawa banget ing manajemen bakal metu," ngendikane Pak Lo dina kang ora simpenan casino kode. Panjenenganipun dikutip minangka conto saka apa bisa mbukak salah, "ing Dore kedadean kang wis umumé kena pengaruh industri ajining diri"..