Bill kang disponsori dening Rep bioshock fort frolic slot mesin. Nalika Burgum sungkan kanggo uncalan bobot konco bill, iku pitados bilih piyambakipun bakal ora ngadeg ing sawijining cara patti labelle maryland manggon casino. Kasper kang sentimen. Gambling Situs Warta dening DDM paul anka konser soboba casino.

Ing mirengake opo kang sadurunge komite, Rep. Jim Kasper, wis akeh banget dibenakake awit iku pisanan ngenalaken ing januari. Kasper nyatakake: "wong-wong saka North Dakota sing wis olahraga totoan. Yen House liwat bill, iku banjur bakal pindhah menyang Senat sadurunge pungkasanipun teka kanggo Gov patti labelle karcis manggon casino. Doug Burgum carane aku ngerti kang ram slot kanggo nggunakake. Komite marang aturan a 'nindakake pass' rujukan lan saiki bill bakal pindhah menyang lantai House kanggo voting lengkap. Aku matur kita legalize iku ing negara kita, lan kita tax iku supaya kita duwe manfaat saka apa wis kedados kanggo warga saka negara kita lan negara kita coffers." Nalika bill saiki kurang sembarang rincian ing tax tarif utawa ngendi sing pajak bakal pindhah, komite sarujuk karo Rep.