Washburn ngandika mangsa Indian game "punika boten mesthi.
Ora gedhe ekonomi sumber langgeng." Nalika suku kasino dominasi ing sawetara pasar regional, ing liya-liyane padha ngadhepi kompetisi saka komersial kasino, lan saka suku-suku liyane. Senat panel. India negara wis mesthi wis kanggo menehi hasil karo wong-wong tantangan." Bab setengah suku duwe game ventures carane aku ngerti apa slot kanggo sijine sandi ram ing. Sijine cara liyane, India game kang nuduhake sakabèhé saka pasar game wis mudun." Bathi saka komersial kasino ing 2013 padha $37.8 milyar, miturut American Game Association carane aku nggawe ndaftar sheet karo wektu slot. Stevens marang para pejabat senat kang ora tartamtu kang sarujuk karo Washburn kang downbeat assessment saka mangsa. Ing wektu sing padha, Washburn ngandika, "komersial game saiki luwih gedhe tinimbang India game lan komersial game industri terus kanggo tuwuh. "Nanging kita kudu disiapake kanggo wong-wong jinis tantangan," ngandika 1st jackpot casino ing tunica mississippi. Washburn ngandika BIA wis sijine ing posisi kikuk nalika casino anyar ngajokaken minangka sawetara suku "seneng banget ora duwe kompetisi 1st casino ing atlantic city. "Sambutan kanggo kita donya 1p mesin slot for sale.