"Ing ngisor iki kita sadurungé komunikasi kanggo sampeyan babagan transfer saka Pantun Daya Sudagar akun Ibukutha Nyebar, kita nulis kanggo konfirmasi sing iki bakal njupuk panggonan akhir minggu iki ana 9 April." Sing ana ing pesen sing duwe akun karo Pantun Daya Sudagar ditampa minggu iki kanggo supaya wong-wong mau ngerti sing sing tetep karo situs wis resmi teka menyang cedhak. Pungkasan sasi Pantun Daya marang London Capital Group Holdings plc (LCG), online financial nyebar totoan lan perusahaan dagang, iku bakal metu financial nyebar totoan bisnis lan siksa sawijining putih label persetujuan karo LCG. Wiwit Pantun Daya Sudagar nyumbang kanggo 17 saben sen saka LCG total klien aktif, enggo bareng ing LCG plummeted saklawasé 15 saben sen ing ngisor iki woro-woro.

Saiki, iku resmi gambling dinamisme macao ajaib. LCG Ibukutha Nyebar account bakal njupuk liwat kabeh akun liwati saka Pantun Daya Sudagar efektif 9 April 2011 gambling sak lockdown ing afrika kidul. Pantun Daya Sudagar punika janjeni sawijining klien sing padha bakal seneng tingkat padha saka layanan lan layanan tambahan kayata mobile panyambungan gambling sak covid-19 krisis - sabab kanggo badhan. Tandha pitakonan apa saubengé mangsa kekuatan Ibukutha Nyebar account lan carane akeh Pantun klien bakal padha bisa kanggo nyegah minangka dhewe.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gambling sak jaman victorian.