Yen salah siji saka kanca-kanca ora njaluk nikah, gagal kanggo dijupuk lan kunci macan ing hotel jedhing utawa nurun Mike Tyson kang pasuryan tato, aku bakal banget wagol gambling sak covid-19 krisis - sabab kanggo badhan. Nanging, ing kabeh kejujuran, kenging punapa sampeyan arep kanggo dadi cooped munggah ing casino lantai nalika ana iku dadi luwih kanggo ndeleng?Sawise ngandika kanggo anggota kulawarga sing wis bubar kesah ana sanadyan, sing informed kula ana malah slot game ing stasiun gas, mbok menawa asli sandi pemahaman saka Las Vegas bisa dadi tanggung salah gambling sak jaman victorian. Saiki aku ora ngandika aku ora duwe cilik flutter; sampeyan ora bisa pindhah menyang Las Vegas lan ora panggonan totohan; sing bakal kaya arep Irlandia lan ora gadhah pint saka Guinness bailes en el salaka nugget casino. Kang 26-taun-lawas sing wis ora wis kanggo Las Vegas, iku bakal teka minangka ana surprise kanggo akeh sing prospek amba wengi metu excites kula, ngomong paling banget bain de soleil allibert geant casino. Aku ora ngapusi; pisanan loro iku kang spring atine nalika aku mikir bab Las Vegas sing Hangover lan Joey tangan kembar ing kanca-Kanca bain de soleil roulette leroy merlin.