Mobile & Tablet Gambling Summit bakal bali taun iki. Pesawat kanggo njupuk panggonan ing Hilton Tower Bridge, London ing November 10 lan 11, Seluler lan Tablet Gambling Summit 2014 punika panggonan premier kanggo gambling operator lan seluler tech panyedhiya kanggo nindakake ngrembug industri, nambah jaringan kesempatan, lan sing paling kabeh, nindakake bisnis karo salah siji liyane casino diwiwiti foy les lyon.
Strategizing ing cara paling apik kanggo nembus pasar karo seluler lan tablet game uga bakal dadi topik panas ing acara, minangka diskusi ing teknologi anyar sing bakal drive babagan wutah ing taun teka casino saint vincent slot mesin jackpot. Iku Sampeyan Bisa Nindakake ing Seluler & Tablet Gambling Summit 2014 -Praktis kaweruh saka mobile anjog pikiran: Nemokake model bisnis anyar sing mobile ndadekake bisa, lan krungu saka CXO kang anjog ing pangisian daya -Luar biasa kesempatan learning: Cilik pasinaon, presentations lan panel karo operator anjog, platform lan seluler afiliasi, kanggo ngedongkrak seluler lan tablet strategi -10+ Jam Darmabakti Jaringan: Ngenali kesempatan bisnis anyar lan berkembang terkenal lan sesambetan tahan karo eksekutif lan pemain sing mbentuk gambling mobile pengalaman -Melu ing Debat: Temenan kesempatan kanggo njaluk melu ing babak tabel, Q&A panel, lan mau interaktif nggunakake manggon Twitter lan SMS tembok kanggo nuduhke pitakonan, melu ing urip polling lan nuduhake mratelakake panemume karo pirsawan lan pamicara memper Pamicara Mobile & Tablet Gambling Summit Eropah kalebu Andrew Halton (Langit Totoan lan Game), Stuart Baker (Betfair), Tania Seif (Karang), Pantelis Kotopoulos (Unibet) lan James Rereged (Pantun Daya) lan akeh liyane geant casino hyeres ouvert le 1er mai.

Iki pemimpin pasar bakal menehi kawruh lan industri riset kanggo ngisor iki tombol tema: • Netepke tengen platform kanggo portofolio produk lan ngira-ngira Native vs HTML 5 sastranegara • Milih tengen saluran distribusi kanggo bisnis • Ngirim rapi salib-saluran gambling pengalaman • Berkembang VP sastranegara didadekake siji karo pemain kritéria lan tech pembangunan • Ndarbeni lan makaryakke pelanggan ing ultra-competitive marketing malang • Mbangun mobile page strategi marketing • Mesthekake data analytics drive pangembangan prodhuk lan marketing strategi • Ngerti paling anyar pan European-legislative lan masalah peraturan • Ngira-ngira carane wearable tech lan IoT bakal mengaruhi seluler gambling ing mangsa Kabeh iki lan liyane sing apa ing tutul ing Seluler & Tablet Gambling Summit 2014 geant casino hyeres micro ondes. Kanggo ndhaftar kanggo Mobile & Tablet Gambling Summit, klik kene. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.