RubyPlay® wis announced dina ing release saka anyar video slot disebut #Alice ing alam Bébas arizona tax ing gambling winnings. Game ngajak pemain kanggo nggabungake Alice kanggo ngulandara lengkap tenung, misteri lan ganjaran pit casino bell kebon ca. Ana sawetara sisan fitur ing game lan nalika Cheshire Cat katon ing reels, pemain kudu njaluk siap kanggo sawetara mad tumindak kanggo miwiti pit casino bell kebon california. Minangka pemain sirah mudhun bolongan terwelu, mung padha bisa bali karo akèh luwih saka padha ngimpi pit casino ing bell kebon california.
#Alice ing alam Bébas disetel ing futuristic kutha lan dikempalken karo fitur kalebu ngambang alam bébas simbol, kang bisa katon ing ngisor iki wae rol lan karo saben muter, lan nalika padha nindakake, padha pindhah munggah posisi nggawa karo wong-wong mau free games, multipliers lan hadiah. Nyata fun arrives karo Cheshire Madness fitur sing bisa ndandani kabeh simbol ing saindhenging alam bébas menyang wilds banget pit saben casino poker turnamen. Kanggo rak munggah malah luwih menang, pemain ngumpulake Ruby dhuwit Recehan kanggo muter bonus ing sembarang wektu san manuel casino tax nomer id. Ittai Zur, Perwira Operasi Pangareping ing RubyPlay® ngandika: "aku mikir iku padha supaya ngomong sing kita marang karya desain kanggo sawetara saka anggota enom saka tim desain karo #Alice ing alam Bébas, kanggo nggawe manawa kita mancep kombinasi corak ing klasik Alice dongeng, karo sawijining demografi nargetake." "Kita wis akèh fun nggawe video iki slot, lan kita mikir sing rawuh tengen apik ing prodhuk rampung" san manuel casino staples center.