Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre pit casino dr bell kebon. Kita katon nerusake kanggo apa karo wong-wong mau tengen kabeh diangkah yuridiksi ing sasi teka lan taun." GeoComply dilapurake sadurunge sing bab 95 persen layak pemain ing wates saka New Jersey wis fisik lokasi kasil diverifikasi san manuel casino sunday prasmanan. Wiwit New Jersey bukak internet game ing November 2013, GeoComply wis nyatakake iku wis kasedhiya uga liwat limang yuta geolocation asil kanggo sawijining pelanggan san manuel casino ana slot turnamen. LottoInteractive nggabung ing senengane Bally Teknologi, bwin.katelu, Optimal Pembayaran, Aman Dagang, NYX Game Klompok lan Pala Interaktif kanggo partner karo GeoComply lan padha dadi lotre page platform kanggo nggunakake perusahaan. Anna Sainsbury, CEO saka GeoComply USA ngandika, "We are bungah tenan sing LottoInteractive milih us sawise banget pepek proses pilihan san manuel casino slot menang 2021. Santa Monica-seluler adhedhasar lotre game platform panyedhiya LottoInteractive wis diadegaké kemitraan karo geolocation spesialis, GeoComply kanggo dadi sawijining eksklusif geolocation solusi panyedhiya.
"Wawas serius pidana ayahan kanggo Lotre Operator saka sengaja njupuk muter saka tetanggan Serikat karo perlu kanggo ngaktifake prasaja tandha-up lan log-in kanggo pemain, mbutuhake banget canggih lan negara-saka-ing-gambar technical geolocation solusi san manuel casino isih mbukak. We are banget pleased kanggo dadi kawitan Lotre platform kanggo duwe aman layanan GeoComply ing pembangunan terpadu solusi kanggo mesthekake loro selaras lan sukses komersial saka pelanggan kita," ngandika Brian Pendhapa, CEO saka LottoInteractive pangaturan dhewe luwih slot kewan nyebrang.
Ing negara New Jersey wis makarya ing ngapikake online gambling pamuter geolocation. Januari gambling bathi kanggo negara padha $9.5 yuta, nanging karo geolocation ngapikake, sing nomer wis samesthine kanggo tuwuh. GeoComply, kang wis dilisensi dening Nevada Game Papan Kontrol, nawakake aturan lan operator solusi kanggo geolocation saka pangguna online.