espite ing pindhah menyang normalising lelungan kanggo sing negara ing ngisor iki dhisikan Covid-19 darurat, Singapura loro casino acara – Marina Bay Sands lan Resorts Donya Sentosa – sing isih ditutup, miturut gegandhengan situs.nder menehi hasil karo China, Singapore residents "goleki kanggo nggawe travel penting kanggo China" liwat "cepet lane" sistem bakal kudu disponsori dening salah siji perusahaan utawa lembaga pemerintah ing China, kang bakal ngajukake aplikasi ing atas saka pelamar karo provinsi search utawa panguwasa kotamadya.n disetujoni pelamar lelungan saka Singapura menyang China kudu ngalami Covid-19 test lan serology test ing biaya dhewe sawise rawuh ing dharatan China, lan kudu "tetep ing lokasi ditetepake dening provinsi lokal utawa pemerintah kotamadya kanggo siji kanggo rong dina nganti test asil dirilis".overnments tengen wilayah, kalebu wong-wong ing Macau lan tetanggan provinsi Guangdong ing China dharatan lan Hong Kong, wis seeking cara kanggo muncul saka patchwork saka safety ngukur sijine ing panggonan kanggo matesi panyebaran luwih saka pandemi. san manuel casino slot menang 2021.