Investor sing menehi Australia billionaire James Packer sopan welcome kanggo kang bali menyang Makutha Resorts papan ap stats apik kemungkinan casino lab. Sydney Morning Herald dilapurake sing Makutha Resorts shareholders sing nyepakaké kanggo file kelas miturut marang operator casino ing sambungan karo penahanan sawijining staff ing China ing November. Miturut laporan, tumindak wis samesthine kanggo ndherek lembaga investor, akeh kang metu simpenan utawa suda holdings sak rega nuduhake rout ap driving licence slot perubahan. Tenan hukum Maurice Blackburn bakal nangani cocog nalika iku bakal mbiayai dening Internasional Pengadilan Pendanaan Partners. Julian Schimmel, sing tumindak kelas principal saka Maurice Blackburn Pengacara, ngandika Makutha Resorts kudu informed investor bab risiko sing perusahaan pasuryan ing mengkono bisnis ing China, utamané marang learning sing ana wis kasus saka penangkepan ing sambungan karo marketing junkets. Sadurunge penahanan 18 Makutha staffers, Schimmel nuding metu sing panguwasa Cina kabaripun dipenjara staff saka loro South korea perusahaan game marketing junkets ing China ing juni 2015 casino cedhak palm springs. "Penangkepan ing China dumadi marang sokongan saka Makutha kang massive investasi ing sawijining Sydney sukan ing Barangaroo, kang wis spruiked minangka bukaan minangka 'VIP mung' casino lan resor kemewahan ing 2021," Schimmel ngandika, miturut laporan warta california. "Senadyan bola-bali nggawe statements liwat periode sawetara taun minangka kanggo pinunjul saka Cina VIP pasar game kanggo strategi perusahaan lan pangentukan, Makutha banjur nyoba kanggo downplay pinunjul saka staff penangkepan ngakoni yen Cina VIP pasar mung dumadi babagan cilik saka revenue perusahaan." Iku ora cetha minangka wayahe minangka kanggo carane akeh dhuwit padha takon Makutha Resorts kanggo mbayar nanging laporan tabet menawa kelas cocog bakal dadi "ing baris karo sawetara saka Australia kang pemegang saham paling gedhé kelas tumindak kang wis umume wis ing keluwihan saka $100 yuta." Ing oktober, dharatan panguwasa Cina dipenjara 18 Makutha staffers, kalebu telu Australia nasional, kanggo dinuga mromosiaken gambling kegiatan ing Makutha kasino kanggo Cina VIPs casino cedhak palm ara-ara samun ca. Nalika salah siji staffer wis dirilis, wong wis resmi dipenjara lan sing saiki ngenteni sentosa ing as-durung unspecified biaya casino cedhak palm springs stopkontak mall. Makutha wis nyewo pricey tenan hukum Minter Ellison kanggo nemtokake perusahaan cahya kanggo tuntutan hukum utawa kelas tumindak saka sederek saka dipuntudhuh lan duka shareholders sing weruh Makutha kang rega nuduhake ngglundhung ing ngisor iki kabar saka penangkepan casino cedhak palm ara-ara samun california.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane ora flush ing poker karya.