Aku ngerti iku pikiran-boggling jumlah dhuwit, nanging diwenehi sing paling 50% luwih murah tinimbang Amba Sam bayaran, lan sing ana ènèng liya sing padha bisa wis diangkat, aku wis marang wong-wong mau kanggo samubarang kang angel Vicks ing mripat carane ora craps turnamen karya. Iku uga bakal paling mbayar. Kanggo kula, iki ora-brainer carane ora ditanduri karya ing poker. Gareth Southgate anyar Inggris manager, lan swasana ati misale jek dadi, "Dadi apa?" Aku ora privy kanggo short-dhaftar calon sing Football Association (FA), CEO, Glenn Martin, garang liwat sawetara minggu kepungkur, nanging kang menehi kritik dening bookmaker kang rintangan iku ana dhaftar Lilliputian<;; > ing alam. Ing bookies arang njaluk iki iku salah – luwih seneng kanggo njaga misdemeanours kanggo Brexit utawa Donald Trump jinis prakara – lan supaya iku ana kasus nalika padha diinstal Southgate minangka rintangan-on favorit kanggo njupuk reins saka Sam Allardyce carane ora flush ing poker. Ana iku Gedhe Janjian?Aku bakal ngapura wong kanggo ilang SING paukuman ing Euro 96, nanging kang ora duwe gawe carane ora bakul menehi hasil blackjack. Nanging yen Neville arep kanggo dijupuk akeh minangka mangsa Inggris manager wis kanggo ngalahake kang Match Dina penampilan ing sirah sadurunge kapercayan dadi tengen metu saka jendhela. Sawise kabeh, kang wis mung tau ngatur siji klub – Middlesbrough – sadurunge diangkat minangka pelatih saka U-21 sisih ndhuwur dhuwit pemenang ing poker. Inggris wis buktiaken liwat taun sing drafting ing Wektu Amba Charlie ora bisa.