Australia Financial Review laporan sing investment group Terusan, kang ngemu mung ing 10% saka Kumandhang lan ukuran padha saham ing Makutha, ora bakal bali Packer kang jog papan bid nalika milih dijupuk ing juli 20.

(A Genting juru salajengipun ditanggepi a statement brief: "Kita duwe saham ing Kumandhang minangka bagéan saka Genting Singapore kang portofolio investasi.") Karo dhuwit pouring ing liwat sawijining Resorts Donya Sentosa operasi, saran sing Genting bisa saged kanggo mbayar premium perlu kanggo ndarbeni Kumandhang – premium sing Packer ketoke neraka mbengkongaken ing nyingkiri yen bisa, nanging kang saiki misale jek ono carane kanggo nandur modal ing casino junket. Makutha Ltd.boss James Packer (digambarke tengen), sing ngemu saham 10% ing Samudayanipun, uga wis menangaké hak dadi pemegang saham milih apa kanggo mbusak saiki Kumandhang ketua Yohanes Crita lan ngganti karo Packer kamungkinan le (lan ex-Victorian premier) Jeff Kennett, nanging ana sing fly ing ointment. Crita iki bakal ngrusak kanggo perusahaan, lan sing iku ing kapentingan paling apik saka shareholders sing Mr carane kanggo kokwaca poker hud stats.
UPDATE: Kumandhang Hiburan ketua Yohanes Crita wis announced dheweke bakal langkah mudhun saka Kumandhang papan carane kanggo nandur modal ing casino. The Daily Telegraph ngandika paus kalebu Thai pangembang property Nattachai Srirungsukpinji; Pimchaya Wattanakulyothin, Thai pengusaha sing digawe dheweke rejeki ing Amway-gaya langsung marketing perusahaan; lan Uwang Meng Pun, Macau pengusaha margaritaville resort casino bossier kutha la.