Isih ngalrani saka februari mundur saka Pejabat Eksekutif sawijining, Steve Wynn, di kupeng akeh panyokro bowo saka salah seksual lan Amérika operator casino Wynn Resorts Winates wis announced janjian saka telung wadon ngalami eksekutif kanggo Board sawijining Direksi. Las Vegas basis Wynn Resorts Winates diterangno sing janjian saka Margaret 'Dee Dee' Myers, Betsy Atkins lan Winifred 'Wendy' Webb minangka direktur sawijining bagean saka sawijining prasetya kanggo bolstering komposisi, pengalaman lan skills saka sawijining Papan Direktur, kang saiki nyakup sewelas anggota karo 36% kang wadon. "Aku pleased kanggo welcome iki highly qualified direktur sawijining kanggo kita Dewan Direksi," maca ana statement saka Matt Maddox, anyar Chief Executive Officer kanggo Wynn Resorts Winates carane ora slot expansion karya. "Kita wis digawe iku prioritas kanggo ngleksanakake migunani owah-owahan ing Wynn Resorts Winates lan sing setya kanggo elevating kita corporate governance laku lan nuwuhaké warna lan klebu panggonan makaryo." Mbokmenawa paling dikenal kanggo porsi minangka House Putih Penet Sekretaris sak page term saka Presiden Bill Clinton, Myers krisis lan strategis reputasi manajemen lan komunikasi konsultan lan saiki dianggo minangka Donya Umum Urusane lan Komunikasi Perusahaan Eksekutif Wakil Presiden kanggo Warner Bros Hiburan. Dheweke uga wis pengalaman minangka editor contributing kanggo Vanity Fair nalika dheweke 2009 buku Kok Wanita Ngirim Aturan ing Donya dadi New York Wektu bestseller ing nggawe cilik kanggo tambah wadon kepemimpinan ing politik, bisnis lan komunitas ndhuwur dhuwit slot premium apk.
Kanggo dheweke bagean, Atkins iku hebat serial lan ngedegaken saka sukan ibukutha tenan Baja Corporation nalika dheweke uploaded akèhé saka kawruh isine corporate governance, teknologi lan transformasi digital gagasan ndhuwur knobs modern metro slot narik. Telung-wektu Chief Executive Officer, dheweke karya ing corporate governance wis diterbitake dening National Association saka Perusahaan Direktur, Forbes, Times Financial lan Bisnis Insider lan nyakup wilayah minangka warna minangka toko lan layanan financial kanggo kesehatan lan hospitality ndhuwur dhuwit produsen ing poker. Akhire, Webb ngginakaken sawetara 20 taun digunakake minangka senior eksekutif ing Walt Disney Company kalebu minangka sawijining Saham Layanan lan Hubungan Investor Senior Wakil Presiden sadurunge arep ing kanggo nganggep kirim Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Kestrel Penasehat ndhuwur dhuwit earners ing poker.
Dheweke saiki menapa malih serves minangka direktur kanggo fasilitas tenan manajemen ABM Industri lan piranti lunak pamuka 9 Spokes kajawi co-chairing non-mediawiki Wanita Perusahaan Direktur organisasi ing Los Angeles, California carane asring ngirim wuto pindhah munggah ing poker. "Saliyane kanggo damel kiat kita Dewan Direksi, iki janjian nggawe Wynn Resorts Winates pimpinan global ing papan bhinéka," maca statement saka Maddox carane asring ora bakul acak ing blackjack. "Iki janjian nekanaké titik balik kanggo kita lan aku katon nerusake kanggo nggarap saben kita anyar direktur kita pelayan ing jaman anyar ing Wynn Resorts Winates.".