"Kita terus kanggo mikir sing ing Las Vegas Strip bisa generate agêng-siji (persentasi) revenue per kasedhiya kamar lan kurang-siji-digit nekani wutah," ngandika Joseph Greff, game analyst karo Warta York basis JP Morgan ndhuwur ora bonus simpenan casino. Strip terus kanggo nindakake uga karo 14 tambah persen kanggo $562.7 yuta carane asring ora bakul menang ing blackjack. Karo rong sasi kanggo pindhah, katon Kidul Nevada tetep ing trek kanggo break 2015 kang nekani ngrekam 42,3 yuta wong karo 10 sasi total 36,2 yuta, nganti 1,6 persen saka taun kepungkur carane asring 7 mbalek ing craps.

"Iku paling dhuwur katelu total kabeh wektu kanggo olahraga volume ing $517.2 yuta lan kaloro paling kabeh wektu kanggo bal-balan volume ing $400.5 yuta," ngandika Michael Lawton, senior riset analyst karo Tax lan Lisensi Divisi saka Game Kontrol Papan carane asring ora tesco release delivery slot. Nanging, nekani nomer wis sing pisanan taun-over-taun kurangé populasi ing limang sasi, ing Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Panguwasa kacarita carane asring ora house menang ing blackjack.