ainland China real estate developer Kebangkrutan Pembangunan Internasional Ltd ngandika iku ing rembugan kanggo ndarbeni casino lisensi carane kanggo nandur modal ing casino. Woro-woro iki digawe ana ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong.anding Internasional nyatakake group wis durung kanggo ngetik menyang sembarang sah naleni persetujuan ing hubungan kanggo menehi hasil margaritaville resort casino bossier kutha la. "Ing disualekno potensial tundhuk luwih rembagan lan iku bisa utawa ora bisa nerusake," tenan cautioned.anding Internasional wis partnering karo Genting Singapore Plc, tambahan saka Malaysia konglomerat Genting Bhd, kanggo mbangun US$2.2 milyar casino resort ing Korea Selatan kang Jeju Island margaritaville resort casino bossier kutha reviews. Property bakal maringi tulodho sawise Resorts Donya Sentosa ing Singapura.enting Singapura ngarepake kanggo break lemah ing Jeju project dening waktu liya saka 2015, miturut cathetan saka finance omah Nomura. margaritaville resort casino conroe tx.