Siji alesan kanggo urutan pengadilan iku sawijining nemokake sing PMHI, pemilik asli saka enggo bareng, ora partai kanggo arbitrasi," Bloomberry ngandika ing statement nomer telpon kanggo kali kasino ing des plaines. Hubungan antarane Bloomberry lan GGAM wiwit ing April 2012 nalika loro perusahaan mlebu limang taun menehi hasil kanggo ngatur game operasi ing Bloomberry kang Solaire Resort & Casino ing Manila Hiburan Kutha nomer telpon kanggo casino kali. Uga, pengadilan uga sakelekekan metu GGAM liyane panjalukan saka instructing Bloomberry, Sureste, lan Perdhana Metroline saka njupuk tindakan wae sing bakal "ngganggu utawa nyegah advertisement saka enggo bareng." "Pengadilan nandheske sing iku ndadekake ora pranyatan minangka kanggo kepemilikan saka enggo bareng.

Bloomberry pungkasanipun diganti GGAM dening hiring mantan Marina Bay Sands presiden lan CEO Thomas Arasi minangka presiden lan COO saka resort casino. Senadyan uneg-uneg iki, ing pengadilan arbitrasi junked panjalukan saka GGAM bakal ngumumaké minangka legal lengkap lan ono gunane pemilik saka enggo bareng lan free saka sembarang claims, liens utawa encumbrances dening sawijining mantan partners, Bloomberry Resorts, Sureste Situs Inc, lan Perdhana Metroline Holdings Inc apa phoenix kasino duwe craps. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa poker panganyang supaya tips. Miturut Enrique Razon-diduweni Bloomberry, ing pengadilan arbitrasi ing Singapura "revoked injunction lan lampiran pesenan saka Daerah Pengadilan Nyoba," ngresiki ing cara kanggo GGAM kanggo ngedol sawijining sizable enggo bareng ing Bloomberry apa poker kripik duwe logam ing wong-wong mau. Saham saka operator casino Bloomberry Resorts Corp.