Karo nglereni pinggiran teknologi, inovatif data – mimpin marketing lan wirausaha kuwat manajemen, LeoVegas wis thukul dadi m-Commerce sensation iku boomtown casino isih mbukak.

"We are seluler page perusahaan, supaya iku tombol kanggo us kanggo mangerteni apa wong mikir saka handsets paling anyar lan nggawe manawa kita lagi aturan kita pelanggan pengalaman paling bisa lan tegese ngisinake teknologi seluler minangka akeh minangka bisa." LeoVegas nyemangati wong kanggo nuduhake carane padha golek muter ing saben dinten dening Tweeting @LeoVegas nggunakake hashtag #everydayplay kanggo kasempatan kanggo menang pesawat saka headphone Bluetooth iku boomtown reno casino mbukak. LeoVegas tes metu nirkabel headphone karo Manchester bisu disko Karo iPhone anyar 7 njupuk liwat saka sawijining leluhur minangka priciest versi saka peralatan kanggo tanggal, mobile casino LeoVegas digawa metu sinau kanggo mangerteni mung carane akeh Brits sing mbuwang ing paling anyar tech texas holdem poker turnaje praha. Nanging, 40% nyariosaken sing padha tuku paling anyar tech mung amarga padha duwe kapentingan asli ing smartphone anyar lan gadgets texas holdem poker turnuvas porn. For media pertanyaan, hubungi Bakal ([email protected]) utawa Rebecca ([email protected]) ing 0113 323 0546. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre texas holdem poker turnir u beogradu. Bab LeoVegas LeoVegas casino online sing nyedhiyani kelas donya game hiburan lan nawakake liwat 500 + game ing seluler, tablet lan komputer. Shenaly Amin, UK Negara Manager ing LeoVegas, ngandika: "We wanted kanggo nuduhake kita support kanggo Apple kang paling anyar nganyari dening nuduhake mung carane akeh fun sampeyan bisa duwe karo headphone nirkabel. Ing perusahaan game handed metu headphone Bluetooth kanggo passers dening sing njupuk bagéyan ing spontan bisu disko texas holdem poker turnuva kurallar.