Profesional pamuter poker Paul Phua lan kang putra Darren Phua tetep ing tahanan senadyan gadhah dikirim $2.5 yuta tanggungan dhawuh dening U margaritaville resort casino conroe tx. Dwan iki karo Phuas nalika penangkepan kedaden. Magistrate Hakim Bill Hoffman kanggo release. Pejabat saka US Kebangsaan lan Khusus Nglaksaknano (ÈS) njupuk ditahan saka Phuas sanalika tanggungan iki dikirim, drawing ire sing pokrol, David Chesnoff lan Richard Shonfeld casino enghien les bains entree. Miturut Jurnal, loro Paulus lan Darren Phua sing kadhaptar ing ES ditahan ing Henderson Tengah Tahanan casino enghien les bains entree payante.
Tanggungan iki nyetel ing $2 yuta kanggo Paulus Phua lan jaminan kanggo kang putra iki nyetel ing $500K casino enghien les bains avis.