Miturut Roma Sentinel, Jason Bort saka Syracuse basis Huen Elektrik bilih karya kanggo wong-wong mau wis dicokot alon nindakake gambling rintangan kanggo kemungkinan. Oneida Bangsa pejabat ngandika inspirasi kanggo Titik Palace teka saka sawijining Kuning Bata Dalan Casino, kang uga njabat minangka model kanggo casino anyar. Tambahan, Ngowahi Watu kang bakery lan chocolatier, Opals Confectionery, uga bakal mbukak lokasi ing casino anyar cook n ngarep 19 slot piso pemblokiran. Fasilitas liyane kalebu pasangan mangan cepet counter-layanan restoran, kalebu Burger saka Madison County lan Duraka Apik Pizza casino natchez ms grand soleil. Kita lagi nunggu kanggo krungu apa kita wis menang bid," Bort kabaripun ngandika. Ana uga bakal loro cocktail lounge lan parking kanggo bab 800 kendaraan, miturut laporan sadurungé. Wiwitan construction pungkasan sasi nderek Project Pegawe Persetujuan antarane suku lan ing Tengah lan Lor New York Bangunan & Construction Dagang Dewan casino nautico de ancon historia. Terakhir uga bisa ditemokaké ing loro-lorone saka Oneida kang loro liyane kasino, Kuning Bata Dalan Casino lan Ngowahi Watu casino nautico de ancon telpon.