otel lan resor operator InterContinental Hotel Group Plc (IHG) announced ana sing sawetara sifat Macau casino operator Sands China Ltd bakal dadi bagéan saka IHG kang InterContinental Alliance Resorts jaringan.olyon Bulley, IHG kang eksekutif kanggo Greater China, ngandika ing statement disiapake sing kemitraan karo Sands China bakal ngaktifake IHG kanggo kurban Ganjaran sawijining Klub anggota "luwih saka 5,000 suites kemewahan" ing Macau. casino nantes rue umum buat.