Stride kang ngira sawijining paukuman financial bakal sijine iku antarane paling gedhé ing UKGC wis levied ing taun anyar, konco mung £7.8 m mbayar dening 888 Holdings ing agustus 2017 lan £6.2 m mbayar dening William Hill iki februari betzest casino ora bonus simpenan kode.

Tantangan iki uga klebu "penerapan luwih ngukur kanggo mesthekake yen Stride terus kanggo njaga standar dhuwur ing panentu saka tanggung jawab game." Ing pungkasan wigati, Stride announced ing awal agustus sing Komisi Gambling UK (UKGC) wis dielingake perusahaan sing ngadhepi "wujud paukuman financial ngisor iki review ing proses kang Idin wis historis digawa ing sawijining dilisensi aktivitas." Stride nandheske ing wektu sing iki ora sok dong mirsani final nanging saiki katon bakal njupuk UKGC ing sawijining tembung betzest casino ora bonus simpenan. On Wednesday, UK-kadhaptar Stride ditanggepi dagang nganyari pratinjau sawijining asil final kanggo 12 sasi pungkasan agustus 31, ahead saka resmi sawijining laporan taunan ing November 21 iku ojibwa casino ing baraga mbukak. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku okada mbukak casino saiki. Ana kang woro-woro sing dicethakaké ana Stride kang pengacara wis menehi saran perusahaan kanggo nggawe £4m panentu ing sawijining FY18 asil final kanggo akun iki samesthine UKGC spanking iku olymp perdagangan a site gambling. Ing April, Stride nyewo Richard Sager minangka sawijining anyar biz-dev direktur kanggo bantuan nggedhekake perusahaan kang geografis lan produk katrangan tropicana casino atlantic city jobs. Stride, kang ngemu lisensi ing UK lan Alderney, ing UK kang katelu-paling gedhé online bingo operator, overseeing a 170-portofolio account sing uga nawakake online slot, game sosial lan platform B2B (Stride Bebarengan) sing wis partnered karo UK tanah basis operator casino Aspers tropicana casino atlantic city acara.

Stride ana kamungkinan antarane 17 casino online operator kang bisnis padha sijine ing kabar ing januari ing ngisor iki UKGC kang review saka sektor kang "pendekatan kanggo laundering anti-dhuwit lan tanggung jawab sosial." Ing wulan juni, UKGC CEO anyar Neil McArthur dielingake operator saka "gampang nglokro pecah" ing financial penalti yen sektor ora nambah sawijining pendekatan selaras.