New York-kadhaptar tenan digunakake resmi ana release penet kanggo rinci sing resmi ujian, kang uga looking ing loro mantan anggota staff lan associates, milai di kupeng panyokro bowo sing conspirators wis nyoba kanggo ngakses Lottomatica sistem supaya minangka kanggo illicitly ngenali lan ngluwari papat menang scratchcard karcis iku omaha luwih gampang saka holdem. Tulus rezeki: IGT nyatakake iku nambani iki panyokro bowo 'akeh banget' lan 'kanthi sama' karo tim italia examiners ing ngarep-arep saka kang bisa kanggo 'nggampangake diselidiki' lan 'kanthi nglindhungi integritas saka sawijining game lan kapentingan saka sawijining pelanggan.' Buta tenan menapa malih ngumumaké yen iku wis dilereni soko tugas papat ing anggepan karyawan 'minangka ngukur ngati-ati' nalika atanapi 'owahan sumber daya kanggo ndhukung' ing panaliten iku ohkay casino mbukak dina iki.

Ing-house pengawasan: London-kantor pusaté IGT nyatakake yen iku wis kira-kira 12,000 karyawan ing situs ndonya kalebu ing Amerika Serikat, Malta lan Inggris lan saiki bakal salajengipun bakal nganakake 'diselidiki internal' ing supaya kanggo 'kanthi ngira-ngira kahanan' lan kesahihan saka panyokro bowo iki tropicana casino atlantic city jam. Terus prasetya: Akhire, IGT maintained sing iku tetep darmabakti kanggo 'patemon sawijining kewajiban' karo regards kanggo pelanggan lan aturan lan kanggo njaga long-ngadeg fokus njupuk kabeh saka sawijining bisnis wis conducted nalika ngisi 'tingkat paling dhuwur saka integritas.' Maca statement saka IGT.. tropicana casino atlantic city rencana lantai. "perusahaan terus kanggo melu karo panguwasa transparan lengkap kanggo ngewangi ing diselidiki aktif menyang iki miturut omongane uwong salah tropicana casino atlantic city login.

Kita uga wis dijupuk pituduh ngukur kanggo sak tenane review kita internal sistem lan pangolahan dirancang kanggo nyegah pidana lan aktivitas tembe lan luwih kita negara-saka-ing-gambar ngayomi." star city casino 2 kamar turu apartemen.