Sørensen, Manager E: [email protected] T: +45 40611464 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre star casino theatre gold coast.
5 februari, 2018 – SIS (Olahraga Layanan Alexa), supplier anjog saka produk lan layanan kanggo toko lan online totoan pasar, dina announced sing menehi hasil karo Danske Spil kanggo nyedhiyani sawijining anyar Greyhound Layanan ing Watch & Nang format star casino karya gold coast. "Kita wis mung miwiti aturan Greyhound balapan saka Taun Anyar lan kita sing nggawe percoyo sing SIS kang greyhound layanan bakal menehi kita pelanggan macem pengalaman lan bakal dadi pasukan nyopir ing nambah kapentingan lan dodolan ing kita Greyhound produk ing kabeh kita saluran dodolan (toko, web, seluler lan app)." Bab SIS SIS (Olahraga Informasi Services Ltd) punika supplier anjog saka produk lan layanan kanggo toko lan online totoan pasar lan wis ing jantung global bookmaking kanggo luwih saka 30 taun apa makna saka gambling. Ing kajaba iku kanggo dipercaya satelit delivery, SIS wis dikembangaké dhewe kemungkinan kurang streaming platform – SIS Stream, kang ngirim cepet, aman lan dhuwur-kualitas gambar, data lan isi virtual tengen globe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Danske Spil bukaken www.danskespil.dk Media kontak: SIS: Robin Hutchison, Meter ing Udhara E: [email protected] T: 0203 586 8272 Danske Spil: Morten K apa makna saka gambling ing arab. "We are seneng kanggo bisa digunakake karo Danske Spil kanggo nyedhiyani wong karo kita SIS Greyhound Layanan lan kita pracaya isi bakal mbuktekaken populer karo sing pelanggan lan generate wujud bathi lan bathi minangka layanan develops". Jens Nielsen, Sirah saka Olahraga Totoan ing Danske Licens Spil, ngandika: "We are seneng duwe iki aman meningkat isi, lan sing kita bisa kanggo nggedhekake produk kita kurban kanggo kita pelanggan liwat kita kemitraan karo SIS. SIS bakal nyedhiyani denmark bookmaker karo sawijining anyar lan apik SIS Greyhound Layanan, lan minangka bagéan saka persetujuan SIS bakal sumber manggon gambar, pangandikan lan data kanggo British & Irish greyhounds kanggo toko lan online apa makna saka gambling ing inggris.