Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Muter ngaso ing telung-nyerahke tataran minangka meh roto-roto dicocogaké Lopez, Forst lan norwegia pro Knut Nystedt nyoba ing sawetara kesempatan kanggo setuju ing chop, nanging rembugan ambruk liwat casino online basa romansh kang kurang misuwur senza deposito. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] Misahake spoils disebabake liyane ngaso nganti loro sarujuk ing witjaksono enggo bareng, ninggalake Euro 70.000 ing meja kanggo juara casino online stranieri karo bonus senza deposito. Sadurungé ing final tabel JC Alvarado iki dilakoni paling dispatching nganti tabrakan metu spectacularly ing papat kanggo Euro 446,800, ninggalake mung Urbanovich, Loosli lan jerman dhuwur totoan ace Christoph Vogelsang ing lomba kanggo rampung. Karo sing dienggoni, muter maneh lan Lopez langsung miwiti metu ing kurva munggah kang aktif wong kanggo pungkasanipun ngalahake Forst metu lan ngirim wong ngarep karo Euro 338,000 lan isih nyengsemaken panglipur hadiah.

Liyane final tabel pituwas-rusak padha:Knut Nystedt Euro 168,000Jose Carlos Garcia Euro 139,500Ms apa ora 1/2 ana watesan poker tegese. Tetep karo Barcelona festival, Ariani Mario Lopez aman akun bank-ningkatake kamenangan worth Euro 408,000 sawise loro-cara chop karo Austria runner up Jonn Forst ing Euro 1,100 tuku-ing Estrellas Barcelona Acara Utama. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki apa ora 1 slot wektu ateges.

Sanchez Euro 116,540Kondah Abdelhadi Euro 93,600Simon Sennhauser Euro 71,400Daniel Selles Euro 52,100Taun iki Barcelona festival terus kanggo mbukak minggu iki karo taun-taun dandan ing pamuter turnout – Euro 5,300 tuku-ing EPT Barcelona acara utama wis dimulai. Acara kepincut 99 entri.