Catena Media wis diangkat Peter Messner minangka grup anyar CFO, efektif saka 1 April apa ora 1/2 ana watesan poker tegese. Messner wis ekstensif pengalaman ing finance lan industri game, kalebu senior peran ing Bwin, nalika kang paling anyar peran iki CFO ing media swedia konglomerat Kaping Modern Group MTGx divisi. Panjenenganipun bakal ngganti Erik Edeen, sing wis njabat minangka interim CFO wiwit nggantosaken Pia-Lena Olofsson ing januari 2019 apa ora 1 slot wektu ateges. Edeen wis aken karo mbangun lan ganti Catena kabeh struktur financial lan bakal terus kanggo ndhukung affiliate ing mbesuk proyèk strategis apa ora 00 mbayari ing roulette. Catena Media CEO Saben Hellberg ngandika: "Karo uga-fungsi infrastruktur financial ing panggonan, amarga Erik kang panganggo, kita muter lapangan saiki siap kanggo welcome Peter minangka CFO."Kang sudhut-kiro-kiro pengalaman ing tombol media online lan game industri bakal nyantosani Catena Media kang operasi ing taun teka."Janjian nderek Catena reporting lengkap-taun mundhut kanggo 2019 €10.5 m ($11.9 m), karo sing mundhut nambah 134% ing taun-taun apa ora 1 2 matèni ateges ing poker. Pungkasan sasi asil financial uga nuduhake 2% nyuda ing revenue taunan, kanggo €102.8 m. Ing syarat-syarat Q4 2019, revenue ana mudhun 3% kanggo €26.6 m, karo EBITDA mudun dening 2% kanggo €11.8 m..