Gambling Online panyedhiya teknologi GAN weruh sawijining sosial revenue casino munggah telung-kwartal ing H1 2016 nanging perusahaan terus kanggo ngirim pitu-tokoh losses casino nsw kanggo pangembangan southport qld. Tokoh dirilis ana nuduhake UK-kadhaptar GAN ngasilaken income reged saka £15.9 m lan revenue net saka £3.9 m ing nem sasi pungkasan juni 30 casino nsw cuaca-7 dina. GAN kang nyata-dhuwit gambling online revenue munggah 21% kanggo £2.5 m carane kowe njaluk free dhuwit ing teyeng. GAN uga ana rada luwih rinci ing sawijining menehi hasil karo lan ana US Simulasi Game casino klien kanggo miwiti Eropah-madhep nyata-dhuwit online gambling situs carane kowe njaluk free dhuwit ing 888 casino. GAN kang B2C revenue nyumbang kanggo mere a £200k ing H1 carane kowe njaluk free dhuwit recehan ing cepet kenek slot.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre willy wonka slot mesin tiket golden.