Fantasi olahraga pemain ing South Dakota sing aman saka biaya legal, kanggo saiki sampeyan tabung wonder papat slot. South Dakota Agung Mark Jackley wis dikonfirmasi sing residents lokal sing nang ing saben olahraga fantasi ora bakal indicted, nambah sing wong bakal ngenteni bening pinuduh saka pamilihan minangka kanggo apa sayemboro akehe gambling ilegal ing negara hukum. "Adhedhasar ing negara saiki saka kahanan sing durung mesthi, kalebu ing debat aktif ing apa saben fantasi olahraga wagering punika predominately a permissive game saka skill utawa lan kabeh game kasempatan, iku ora bakal sandi maksud kanggo ngupaya kejahatan indictments kene ing South Dakota absen bening pinuduh saka kita pamilihan negara," ngandika Jackley ing statement. Jackley takon South Dakota Game Komisi kanggo nyedhiyani panuntun dhumateng kanggo fantasi industri olahraga, ing ngisor iki komisi ngatur pungkasan sasi sing padha ora duwe panguwasa legal kanggo aturan fantasi olahraga sampeyan bakal tau menang gambling. Sak komisi kang pangrungon, DraftKings pengacara Griffin Finan digunakake padha pitakonan sing DFS camping wis nggunakake ing negara liyane; totoan ing fantasi game olahraga legal amarga iku gumantung ing skill luwih saka luck hollywood casino menang mundhut statement ohio.

Jackley dadi papat agung sing maringi pendapat ing legality saka fantasi olahraga ing tingkat negara. New York AG Eric Schneiderman wis begalan DFS camping saka operasi ing negara amarga kang pracaya sing DFS dadi gambling ilegal hollywood casino menang mundhut statement pa. Nevada AG Adam Laxalt marang padha mratelakake panemume, mrintahake DFS operator kanggo njaluk gambling lisensi kanggo operate ing negara hollywood casino wv watesan umur.

Massachusetts AG Vasteras Healey, sawise reviewing status legal saka Boston-based DFS operator DraftKings, ngajokaken peraturan kanggo DFS perusahaan kanggo operate ing negara kalebu mundhakaken umur minimal kanggo peserta lan kalebu olahraga college hollywood casino menang mundhut statement dayton ohio. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rosie casino ing the virginia.