Iku bakal nyedhaki cocok yen perusahaan dijenengi 32Red padha championing mangsa Natal. Paling anyar teka saka casino online, poker lan bingo perusahaan ngirim ora teka minangka surprise ageng lampu lor casino nomer telpon. Pungkasan sasi padha dadi perusahaan pisanan kanggo miwiti blackjack App kanggo iPhone sing diijini sampeyan kanggo muter kanggo dhuwit nyata, mulane sapa waé sing ndarbeni iPhone lan fancies gamble punika ing sih – ing App donya ing paling black jack bbq saus review. Minangka iku bahru Natal kaya paling perusahaan, padha nyoba kanggo tutul menyang pasar sing worth milyar kanggo operator black jack bbq saus jumbo.

Sawise mundhak ing bisnis pungkasan mangsa perayaan, 32Red wus padha sukses wektu iki babak minangka Ed Ware, eksekutif, diterangno: "Kita wis katon mundhak ing kegiatan mobile umume lan sak taun pungkasan periode liburan iki muncak ing Natal Day. "Kita bener kepingin weruh yen ana bakal selehake ing nomer saka pemain nalika wong tucked menyang turkeys lan padha babak TV kanggo kulawarga kumpul nanging ngelawan kedaden.
Kita mung bisa mikir wong sing njupuk panganan munggah karo nonton TV film lan milih kanggo muter seluler kita casino tinimbang black jack bbq saus ah. Aku guess kasempatan saka menang tangan saka blackjack, utawa malah kita Mega Moolah seluler slot karo sawijining £1million jackpot iku luwih narik kawigaten tinimbang ningali Del Boy maneh!" Yen taun iki ora mbuktekaken dadi sukses, iku bisa dadi worth ganti jeneng kanggo Robin Abang Susu Game – ora cukup duwe ring padha kanggo iku sanadyan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.