acau operator casino Wynn Macau Ltd maintained saben diobong awis saka "kira-kira US$2 yuta" sajrone periode lelungan watesan antarane Langkawi, Hong Kong lan dharatan China di kupeng Covid-19 pandemi, ngandika tenan kang non-ketua eksekutif, Allan Zeman (digambarke ing gambar foto), ing interview karo bisnis warta stopkontak CNBC.r Zeman ngandika industri game Macau "tampi" istirahat saka quarantine aransemen - saka 6am on Wednesday (15 juli) – antarane Macau lan tetanggan provinsi Guangdong ing dharatan poker toernooi holland casino enschede. Saka 6am on Wednesday (15 juli), wong lelungan saka Macau kanggo province Guangdong liwat Zhuhai sing ora maneh dibutuhake kanggo ngalami 14-dina quarantine. Temenan bisnis wis ora wis apik amarga wates wis ditutup kanggo Hong Kong, Guangdong lan China," eksekutif marang CNBC, referring kanggo Wynn Macau Ltd kang kinerja bisnis liwat rong sasi kepungkur.

Nanging panjenenganipun nyatet sing group wis "maintained" sawijining staff saindhenging angel perdagangan kahanan digawa babagan dening coronavirus kesehatan tandha cara paling apik kanggo menang ing casino. Kita wis kobong kira-kira US$2 yuta dina," nyatakake Pak Zeman cara paling apik kanggo menang ing mesin slot.

Wynn Macau Ltd ngandika ing sawijining page-waktu asil ing Mei sing grup kang saben expenses operasi' diobong sak periode reporting ana US$2,4 yuta kanggo US$2.6 yuta saben dina. We are looking nerusake kanggo – lan kabeh kasino ing Macau – welcome anyar iki istirahat," ngandika. "Iku banget awal kanggo tenan menehi ngira [saka carane bisnis bisa pick munggah] ing wayahe amarga kita wis tau ngadhepi apa-apa kaya iki." P Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd disaranake ing juli 1 wigati sing Macau kang enem game operator' diobong awis saben sasi iki kira-kira US$578 yuta sak waktu liya taun iki cara paling apik kanggo menang ing poker. Wynn Macau Ltd kang diobong awis saben sasi sak periode iki kira-kira US$99 yuta, cathetan ditambahake.espite istirahat saka quarantine aturan, investasi analysts wis ngandika sing "mbatesi hurdles" ing gerakan menyang lan metu saka Macau tetep, utamané gegayutan ditokake saka visa dening panguwasa mainland casino ing atlantic city sing ditutup. Paling investor sing kita ngedika kanggo nemokake iki tingkat cukup, kang gawe katut industri revenue game reged kudu nambah kanggo 20 persen kanggo 25 persen saka 2019 tingkat (perangan kang adil kanggo MOP150 yuta [US$18,8 yuta] kanggo MOP200 yuta saben dina) ing sasi teka (subyek kanggo wektu saka visa resumption), ing supaya kanggo ketemu pangarepan pasar," JP Morgan tim ditambahake. casino ing atlantic city news.