On Saturday afternoon, sabab saka geni iki kasedhiya minangka ana karusakan ngira cara paling apik kanggo menang ing poker. Geni ing Nugget Golden on Friday ditandhani kapindho casino geni ing Las Vegas casino ing 24-jam span, minangka pungkasan wengi geni ing rooftop saka blanja wilayah ing Bellagio Hotel & Casino on Thursday ing bab 10:46pm mati lalu lintas cedhak casino ing Las Vegas Strip lan kabaripun nyebabake sing kira-kira $450,000 ing karusakan, miturut Clark County Geni Department casino ing atlantic city sing ditutup. Nalika sawetara kumelun saka geni cilik durung ngatur kanggo tekan ing lorong saka pegawe ngleboke, ana padha ora kacarita ciloko. Ing juru wicoro ngandika hotel operasi padha ora kena pengaruh, miturut warta agensi casino ing atlantic city news. Ana wengi kang geni ing Nugget Golden Las Vegas ana kutha kang kapindho casino geni ing 24 jam casino ing atlantic city. Ing kurang saka 10 menit iku njupuk kanggo departemen geni kanggo nggayuh pemandangan, geni wis kabaripun wis matèni, miturut Szymanski.

Miturut lokal warta agensi, ana padha ora laporan langsung saka ciloko lan sabab saka geni sing uga kang nyelidiki. Sampeyan iki dibangun ing taun 1946, nggawe iku salah siji saka kutha paling tuwa kasino, lan karo total 2,419 deluxe tamu kamar lan suites, iku uga paling gedhé casino ing wilayah downtown new jersey.