Sands Convention Center lan Venesia lan Palazzo integrasi resorts sing mutiara LVS bisa bagéyan ing "ninggalake Las Vegas" skenario darmabakti slot pada hp adalah. "Kanggo MGM, kita ndeleng transaksi potensial minangka entheng negatif diwenehi connotation saka kuwi potensial divesture dening LVS lan lack sakabèhé saka diduweni Strip aset tanah," ngandika Bain. apa ora pisah ing blackjack tegese. Bank of America ngandika iku bisa LVS wekasanipun ora nglirwaaken Las Vegas apa ora sp ateges ing gambling. Pungkasan ana, Las Vegas Sands (NYSE:LVS) diguncang donya game, nyantosakaké iku ing tataran awal sing wuwus bisa kasil ing perusahaan sade sawijining Nevada aset kanggo $6 milyar apa ora pamisah lan kaping pindho ateges ing blackjack.

Bank nambah sing ing sembarang lingkungan, nomer saka para panuku sing bisa nulis kir kanggo $6 milyar worth saka real estate cilik," nanging post-COVID lan karo negatif pangentukan dina iki, kita mikir iku malah cilik." Chelsea durung, nanging, wigati sing chatter gegayutan Sands Convention Center lan loro Strip game acara pangeling saka kaluwihan saka LVS mertahanake kepemilikan, soko akeh musuh wis ora rampung apa ora pamisah ateges ing blackjack.