Arsenal bisa pindhah cara dawa kanggo mengkono wong-wong sing wis digawe wong-wong mau kanggo menang quadruple daya apik ing panggolekan pérangan pisanan ing panggonan iki minggu ing Wembley page showpiece final saka taun. Iki ora gampang kaya muni sanadyan.
Birmingham sing nyedhaki gagah sisih lan karo kapten Cesc Fabregas lan Theo Walcott wis mrentah metu iku bisa dadi cukup tugas kanggo Arsene Wenger kanggo menang kang kawitan piala wiwit Fabregas ana mere glint ing Wenger kang mata. Ing kertas London klub kudu ndhaftar gampang kamenangan lan mungkasi rot ing syarat-syarat tropi mini itx cilik karo slot expansion. Ing ngisor diselehake mungsuh ora duwe 6'7½" serbia daging sapi munggah ngarep ing wangun saka Nikola Zigic mini itx papan 4 ram slot. Pamuter, sing wis physique sing Peter Crouch mung bisa ngimpi, iku kamungkinan kanggo nimbulaké pertahanan ngemot Sebastien Squillaci jumlah sing padha supaya saka masalah.
Yen padha ilang final, iku bisa dibantah dadi paling bakal ngrusak bab kanggo kelakon kanggo wong-wong mau liwat akhir minggu sanadyan dover ketinggalan slot mesin dhaftar. Man Utd pasuryan trip kanggo liyane sing seneng mburu latar, Wigan, ing game sing bisa ngirim wong-wong mau papat nilai cetha saka Gunners. Ing 12 game kabeh wektu Man Utd wis menang kabeh saka wong-wong mau lan Wigan wis ngetung digabungake papat gol liwat 12 rapat-rapat – ora apa Pak Wenger kepengin kanggo krungu dover new hampshire poker kamar. Pungkasan mangsa kang manggih rampung 5-0 kanggo reds lan sampeyan ora bakal sijine mestekake menang liwat mantan Juara. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre dover poker kamar dover new hampshire.