Lan wektu iki wis musna kanggo print kang bakal miwiti final tabel saka 2018 WSOP Acara Utama 6th ing kripik legal definisi saka gambling kanada. Joe Cada – 23,675,000 7 legal definisi saka gambling us. Wong sing menang $2,500 Campuran Amba Nang sadurungé ing seri kanggo kang pisanan gelang, rampung kapindho ing $10,000 Pitu Kertu kandang jaran Hi-lo Juara, lan katelu ing $3,000 Pot-Watesan Omaha 6-Nyerahke acara pottery barn babak tabel poker. Antoine Labat – 8,050,000 Ing Cada dalane crito lan dandan ing liyane saka ing plotlines ing minggu iki pottery barn poker tabel for sale. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre pour quand la reouverture des casino.