Phil Hellmuth wuwus kanggo Kertu Pamuter TV ing interview bab kang nyoba kanggo luwih kang cathetan ing 2010 World Series lan kang anyar petualangan, iku nyedhaki blak-blakan interview, asli lan nglipur mung kaya Hellmuth bisa. Waca liyane hippodrome casino lantai bar london. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre Austria Iklan Dewan wis begalan iklan saka Mangas Gamings Bet-At-Home.com ing ngisor iki banjir keluhan kang disaranake sing iklan ing sawetara cara diwanti-wanti panganiaya. Ora yakin carane kanggo nyengkuyung panganiaya maneh saka paling anyar perang tema game video utawa film kasar, yen apa-apa, kanggo nyengkuyung ngguyu, amarga iku kang lucu. Mriksa metu hippodrome casino leicester kothak restoran. Waca liyane hippodrome casino leicester kothak opening kaping. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kabeh iku padha sumelang ing bab minangka gambler, sampeyan bakal mikir sing kewedhen dalanan bakal ing ngisor dhaftar.

Sing ing dipikir metu kanggo dalanan dina iki?Nalika sampeyan ninggalake casino wangsulan: bab ingkang pungkasan sampeyan kudu padha sumelang ing bab njupuk ngrampok dening Butch Cassidy lan Sundance Bocah tanah ing monte casino huitzilac. Wis Vancouver Kanada dumadakan nguripake menyang Wild West?Saiki, dalanan disguised minangka polisi sing narik liwat casino nglindungi lan robbing wong-wong mau ing titik gun?Sampeyan ndeleng, sing apa aku ora mungkasi nalika polisi lampu kilat sing lampu ing kula, kanggo kabeh aku ngerti padha bisa dalanan, saka saiki sing alesan lan aku tancep kanggo iku..