Nanging, MGM Resorts uga ndarbeni tanah ngelawan Borgata, ing ngendi iku sawise ngrancang kanggo berkembang resort, lan saiki ketoke nekat kanggo bakal bali ing New Jersey. Iku wis announced minggu iki sing perusahaan bakal mbayar $225,000 utang kanggo New Jersey aturan kanggo mutusake masalah dasawarsa-lawas jeksa agung bisa ngetokake hubungane mgayomi srawung salah siji saka sawijining anggota papan illinois mesin slot sing mbayar paling apik.

MGM Resorts Internasional semangat kanggo ngranggeh New Jersey lisensi game kanggo sapisanan wiwit 2010, nalika nyoba kanggo ngedol sawijining saham ing Borgata lan mandhek operasi ing negara. Uga porsi ing MGM papan kanggo sangang taun, agung Terry Christensen ana wong 40-taun penasehat legal lan pribadi kapercayan kanggo billionaire casino mogul Kirk Kerkorian, saham utama perusahaan. Nanging, ing taun 2006, piyambakipun indicted lan daya, karo celebrity selidik pribadi Anthony Pellicano, karo bugging telpon saka Lisa Bonder, Kerkorian kang ex-bojoné raging bull casino free kode bonus. MGM Resorts Senior Wakil Presiden Alan Feldman ngandika utang "bagéan saka proses reresik munggah sawetara lawas item sadurunge lisènsi pangrungon sasi sabanjuré." Miturut Rebuck, MGM Resorts bakal mbayar $150,000, nalika Tracinda bakal mbayar $75,000 saka utang.. Nanging, daging sapi karo New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane (DGE) katon dadi sing MGM terus takon Christensen ing nomer saka prakara sawise kang mundur saka perusahaan papan lan sakteruse bebendhu pidana raging bull casino bonus simpenan kode 2021. MGM resorts sijine sawijining 50 persen saka Borgata menyang dateng nalika nyoba kanggo ngedol sawijining saham, sanajan sale tau siap metu, lan resor lagi dilakokno dening partners peserta Boyd Game raging bull casino free bonus. Iku pitados bilih New Jersey Casino Kontrol Komisi bakal rapat sasi sabanjuré kanggo ngrembug reinstatement saka MGM Resorts' New Jersey lisensi game.
Ing New Jersey Game hukum ora ana siji karo bebendhu pidana bisa melu ing mlaku saka casino wolung-kaca layang saka DGE direktur David Rebuck kanggo MGM Resor kang Atlantic City agung iki bubar dikirim ing DGE situs web restoran cedhak atlantis casino reno.