Winadi "investor pribadi" inks menehi hasil kanggo ndarbeni UK perusahaan Singing Indeks Klompok kacarita ana sing haijulikani pribadi investor ing online olahraga totoan wis ngrambah lan persetujuan kanggo tuku perusahaan saka sawijining saiki nduweni, HgCapital, tundhuk persetujuan peraturan paling populer online casino nz. Diadegaké ing London ing taun 1992, Singing Indeks nawakake olahraga nyebar totoan, bebarengan karo wagering ing politik lan showbiz acara paling populer online casino irlandia.

Liwat patang taun pungkasan ing olah rogo Solusi account, SIG uga wis dadi panyedhiya outsourced olahraga dagang layanan panutup manajemen data, modelling, reregan data lan piranti lunak paling populer casino online ing usa. Investor plans kanggo ndhukung SIG kang saiki tim manajemen ing ngembangaken potensial saka B2C sawijining totoan bisnis, uga nambahi ing sawetara layanan sing diwenehake dening Klompok B2B reregan lan piranti lunak layanan bisnis. Ing syarat-syarat transaksi wis ora wis dibeberke. Warren Murphy, CEO saka olah rogo Indeks Group, ngandika ing statement ana:"Kita anyar pemilik iku banget pas kanggo kita bisnis.

Kita wis sambungan sesanti kanggo mangsa lan bakal nampa perlu sumber lan expertise kanggo drive wutah mangsa loro-olah rogo Indeks lan olah rogo Solusi." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 paling poker bakul ing donya. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawas√© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara paling poker final tabel tau. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]