"Kita wis digawe investasi pinunjul ing proyek lan ibukutha ing komunitas ngendi kita operate ing British Columbia lan Alberta paling populer online casino payouts.

Ing atas saka 4,000 Gateway Kasino Lan Hiburan Winates karyawan, kita katon nerusake kanggo nampi Ontario Lotre Lan Game Corporation kolega kanggo tim kita." Ing syarat-syarat tawaran, Gateway Kasino Lan Hiburan Winates kanggo njupuk liwat ing dina-dina operasi ana fasilitas diduweni dening Ontario Lotre Lan Game Corporation ing Ontario komunitas Woodstock, Thunder Bay, Titik Edward, Sault Panjenengan Marie, Hanover, Dresden, Sudbury, Clinton lan London saka spring nalika gadhah kesempatan kanggo mbangun a pasangan saka game anyar lokasi near cities lor saka Kenora lan North Bay subyek kanggo panrimo saka persetujuan dibutuhake paling poker pisanan simpenan bonus. Ing Ontario, kita katon nerusake kanggo terus kanggo nandur modal, mbangun lan tuwuh." Kanggo menehi bagian, Ontario Lotre Lan Game Corporation diterangno sing iku kanggo terus kanggo mesthekake kabeh game acara ing bangsa kang paling gedhé ing provinsi are ing selaras karo peraturan ditrapake nyetel metu dening Alkohol Lan Game Komisi Ontario nalika upholding standar sawijining tanggung jawab gambling program kalebu poto-khusus fasilitas paling poker kepelatihan muter lan pindhah. "Ing 2017, Gateway Kasino Lan Hiburan Winates bakal ngrameke 25 taun ing bisnis saka game lan hiburan," ngandika Gabriel De Alba, Ketua Eksekutif kanggo Gateway Kasino Lan Hiburan Winates. "Kita Ontario expansion tandha langkah sabanjure penting ing Gateway Kasino Lan Hiburan Winates wutah strategi; strategi sing wis katon us kasil re-mbangun situs, berkembang tertutup merek lan tuwuh menyang pasar anyar," ngandika De Alba.
"Woro-woro dina saka panyedhiya layanan kanggo ing sisih lor lan kidul-kulon game nganggo sandhangan anget pinunjul langkah maju ing Ontario Lotre Lan Game Corporation kang modernisasi," ngandika Stephen Rigby, Presiden lan Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Ontario Lotre Lan Game Corporation paling poker kursus kanggo wiwitan. "Investasi Gateway Kasino Lan Hiburan Winates bakal nggawe ing nganggo sandhangan anget bakal bantuan mesthekake sing paling apik pengalaman game kanggo pelanggan nalika Ontario Lotre Lan Game Corporation terus kanggo ngirim ing sawijining prasetya kanggo wong-wong lan provinsi Ontario.".