Virtual seluler casino jaringan Koolbit wis ditambahi menyang nyata-dhuwit game karo bukak saka iGoSlots.com carane akeh padha mbayar kanggo jaran kanggo roulette. San Francisco basis tenan ngomong anyar aturan paling gedhé nyata-dhuwit seluler casino ing UK apa kebayar black jack.
Pindhah menyang nyata-dhuwit wis diaktifake kanthi Koolbit kang kemitraan karo panyedhiya Mulyo Game, karo iGoSlots.com pesawat kanggo miwiti karo 25 Mulyo kang judhul kalebu slot, scratchards, roulette, blackjack, video poker lan bingo carane akeh padha mbayar nul ing roulette. Casino anyar bisa diakses ing kabeh utama seluler piranti kalebu iPhone, iPad lan Android telpon/tablet apa kebayar kanggo " 0 " kanggo roulette. Koolbit pangadeg lan CEO Gerard Cunningham ngandika: "Kanthi bukak saka iGoSlots.com, Koolbit iku salah siji saka pisanan itungan virtual perusahaan game kanggo nggawe kabisat menyang dhuwit nyata game, lan mengkono karo unik, mobile-page site, karo isi luwih saka sembarang liyane seluler casino ing donya.".