AMÉRIKA Ing Kahnawake Game Komisi disabetake menehi hasil karo New Jersey kang Divisi saka Game Pelaksanaane kanggo matesi US-madhep camping; paling anyar federal anti-gambling online bill teka mung dina sawise Sheldon Adelson marang $20m kanggo GOP; Caesars Hiburan pungkasanipun ngrambah menehi hasil karo sawijining junior kredit; Las Vegas Sands iki dipuntudhuh saka boten wonten tuturan laundering anti-dhuwit hukum (maneh); GameCo announced iku nggawa basis skill game kanggo Caesars' Atlantic City kasino nalika Caesars' Nevada kasino dibukak otomatis comped ngombe sistem; DraftKings nyelidiki pemenang saka sawijining salebetipun NFL kontes kanggo bisa collusion nalika Ohio debut anyar saben fantasi olahraga aturan; anyar massive wangun saka serangan DDoS wis gambling online camping kuwatir; casino online affiliate disusupi welasan penting universitas situs web; GAN dikirim liyane mundhut net senadyan 75% munggah ing sosial revenue casino; Amazon Game Studios di dudohake Twitch-itungan tartamtu lan gambling sistem; Philadelphia 76ers kepemilikan tuku a pasangan saka olahraga waralaba; Pennsylvania kang supreme pengadilan disabetake mudhun negara lokal slot tax lan Rebecca Liggero recapped Dina Siji, Loro, Telu lan Papat saka G2E Las Vegas 2016 konferensi pindho dhuwit poker strategi. EROPAH Unibet ngajokaken rebranding sawijining tiyang sepah perusahaan minangka Kindred Grup nalika delaying bukak saka Unibet Poker 2.0; NagaCorp dropped metu saka lomba kanggo lone Siprus casino lisènsi; ing Ongame Jaringan ngandika iku bakal cedhak kanggo apik ing Nov renaissance aruba resort & casino pulo kamar. 15; Holland Casino prepped flashy new Amsterdam casino; PokerStars dadi timbal sponsor Global Poker Liga; Wall Street veteran Bharath Rao diterangno carane Bitcoin lan blockchain tech wis ngilangi perlu kanggo dipercaya; VegasMaster Majalah kang Julie Anderson diterangno Darwinian alam gambling app; FremantleMedia kang Simon Murphy diterangno ngapa bingo lan televisi padha temenan kanggo saben liyane; 21Bet kang Richard Déné ana njero perspektif ing cutthroat UK online totoan industri; RunLastMan kang Graham Carrick kepingin weruh kok gambling perusahaan padha godha 1b WhatsApp kedhaftar; Muter N Pindhah kang Johan Tonqvist dirasak-rasakaké ing mangsa omni-saluran casino gambling lan Ed Pownall fokus Industri Mripat ing sawetara gambling online heavyweights renaissance aruba resort & casino pribadi pulo. ASIA lan AUSTRALIA Macau casino revenue wungu kanggo kaloro sakcara sasi; Singapore Pools lan Gambut Klub tak oke kanggo miwiti online camping totoan; operator casino Delta Corp digawe bid kanggo tuku Indian rummy situs Ace2Three.com; Global Game Manajemen Bondho menangaké sawijining salah mandap miturut marang Bloomberry Resorts nalika Bloomberry publicly tampik Iao Kun Group claims saka Jeju Sun menehi hasil extension; Kamboja mati karaoke arane online gambling situs; Ladbrokes Australia pindah sawijining lisènsi ngarep kanggo Northern Territory; PAGCOR resmi ditolak PhilWeb mobile teks lotre proposal nalika okaying reopening saka Luang lan Resorts Donya Corp kang eBingo operasi; Australia anti-gambling dprd ana kakebalan kanggo pokies whistleblowers; CrownBet anyar TV kampanye digawe ora sebutno saka totoan lan Jepang kang pro-casino dprd nyariosaken kanggo ndeleng kesempatan ing Komeito party kang pangkat, lan file anggota renaissance aruba resort & casino pulo suite. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre foxwoods resort casino ing ct.