Olahraga mentri saka Inggris lan perancis pemerintah wis sijine pals kertas ing menehi hasil sing bakal weruh wong-wong mau nuduhake expertise ing ketaman olahraga korupsi lan cocog mbenakake black jack 7 bêsik 2 ton troli jack kombinasi kit. Mentas-dados Sekretaris Negara kanggo Digital, Budaya, lan Media Sport, Matt Hancock, lan prancis Mentri Olahraga Laura Flessel mlebu persetujuan minangka bagéan saka UK-Prancis Summit njupuk panggonan iki minggu. Ing Pranyatan saka Niat, UK uga wis sarujuk kanggo enggo bareng karo Prancis paling laku lan pengalaman gained saka hosting London 2012 Olympic lan Paralympic Games lan Inggris hosting ing Piala Donya Rugby ing 2015 black jack 7-taun dalanmontor ngisi & sealer 17-l. Ngumumake tondo asto saka persetujuan, Hancock ngandika: "Ing UK lan Prancis sing teguh allies ing perang nglawan korupsi.

Doping lan match-mbenakake scandals wis diguncang olahraga internasional ing taun anyar lan iku wigati sing kita njupuk global pendekatan, makarya bebarengan kanggo mesthekake integritas olahraga wis ayating black jack 6190 gendheng lan madegé cairan aspal nutupi. Pembuangan wis bisa kanggo pracaya padha muter ing olahraga lan bakal inspirasi dening atlet paling apik ing donya."Ing 2016 UK gabungan Internasional Kemitraan nglawan Korupsi ing Olahraga, cacahe sawetara saka ndhuwur donya hubungan ing lapangan onomatopia korupsi black jack 7-taun dalanmontor ngisi & sealer.

Ing desember, kemitraan sarujuk kanggo nggawe telung tugas pasukan kanggo ngurangi risiko korupsi ing mundhut barang utowo jasa hubungane kanggo acara olah rogo lan infrastruktur, njupuk integritas ing pilihan saka inang kutha-kutha utama kanggo acara olah rogo lan mitigating risiko korupsi dening ngapikake selaras liwat governance. Hancock ditambahake: "Liwat karya saka UK Anti-Doping, Gambling Komisi Olahraga Totoan Intelligence Unit lan kita Kode kanggo Olahraga Governance, kita sing njupuk sing kita olahraga badan sing luwih transparent lan njejegaké standar paling dhuwur ing integritas lan governance house putih hard rock casino. Kita arep kanggo nuduhake paling laku karo bangsa-bangsa liya lan iki persetujuan karo Prancis underlines carane penting iku kanggo karya ing kemitraan ing ancaman saka korupsi."Respon kanggo woro-woro, Khalid Ali, Sekretaris Umum saka olahraga internasional totoan integritas awak ESSA, ngandika: "Ing UK lan Prancis kudu commended kanggo sarujuk Pranyatan joint saka Niat kanggo nyegat olahraga korupsi lan match-mbenakake liwat ilegal lan ora duwe aturan baku olahraga totoan house putih sub toko @ hard rock casino. Loro-lorone negara wis sijine integritas minangka jeksa agung bisa ngetokake prioritas lan wis dikembangaké apa sing dianggep minangka paling apik laku model ing wilayah iki."Pamindhahan luwih kekuwatan sing enggo bareng informasi protokol lan mung bisa entuk manfaat integritas saka pamilike totoan pasar lan acara olah rogo.".