Nanging, wektu iki, plans klebu patio akses sing winates mung siji sisih bangunan lan tembok karo ngunci lawang padha ditambahake cedhak ngleboke kanggo mesthekake nglindungi padha ora nyoba kanggo maneuver loro-lorone saka bangunan. Sing nindakake masalah kanggo mayoritas anggota dhéwan kutha, sing ing rong kesempatan wis ditolak CHG kang usaha kanggo ngamanake lisensi kanggo anggur lan bir kanggo ngrancang lokasi black jack 7-taun dalanmontor ngisi & sealer.

Ing watesan saka apa lan ora dileksanakake ing kutha lan negara alkohol lan gambling hukum sepisan maneh kang sijine kanggo test dening operator casino ing Sioux Falls, South Dakota house putih hard rock casino. Perusahaan sabdho pamindhahan dening matur sing ing spasi ngendi ngrokok iki dileksanakake padha bisnis sing padha ora afiliasi karo kasino operasi ing bangunan padha house putih sub toko @ hard rock casino. Hukum ing South Dakota ngawisi alkohol produk dituku saka siji panyiapan kang dijupuk menyang lokasi liyane house putih sub hard rock casino.

Arrowhead Parkway kang dibangun dening perusahaan lan kepengin kanggo duwe kaping pindho nomer video lotre mesin sing hukum ngidini ing panyiapan dening ngakoni rong kapisah èntitas bisnis, saben karo dhewe unik alkohol lisènsi, bakal operate ing siji gendheng. Nanging sing ora cukup kanggo numpes uneg-uneg saka mayoritas anggota dhéwan, sing milih marang amal casino alkohol ijin.

Sawise reconfiguring sawijining rencana lantai ing upaya kanggo ease uneg-uneg saka anggota dhéwan, ing selasa CGH iki bali ing Carnegie Hall Town. Lan pungkasan sasi anggota dhéwan ngandika sing co-mingling saka bisnis, ngendi siji patio, siji jedhing, lan siji ngleboke, bakal nggawe enforcing aturan saklawasé mokal apa ng slot jeneng nyata.