"Sawise piranti tanpa nyekel lan teknologi related dadi luwih terjangkau, aku kanthi nyana kapentingan lan tingkat pengalaman kanggo terus kanggo munggah banget casino lan spa palm springs. SlotsMillions CEO Alexandre Tomić ngandika: "Kita riset mbuktikake yen kritis phase dhisikan saka ngembangaken kesadaran wis ngrambah lan iku pancene mung lack saka kesempatan kanggo nyoba VR headset sing nyekeli akeh maneh saka njupuk sing langkah. Generasi enom padha kepekso kanggo mbayar liyane kanggo pengalaman karo wong-wong antarane 18-34 ngandika padha bakal nglampahi £134 ing rata-rata lan pambarep klompok nuduhake padha bakal nandur modal £74 casino lan olahraga camping totoan. Miturut riset bayar dening SlotsMillion, 92% saka penjawab kanggo sinau anyar diijini sing padha ing paling weruh saka virtual kasunyatan (VR), nalika 23% saka 2,000 wong ditakokake ngandika padha wis nyoba teknologi anyar casino lan spa ing oklahoma. Nalika goal postingan sing dipindhah dicokot kanggo ngukur potensial saka industri muda voting leaned akeh banget menyang 'banget kasengsem' utawa 'kepengin banget' karo 28% saka 18-34-taun-tuwone lan astounding 80% 'kasengsem'. Iku ora cetho yen ditambah kasunyatan (AR) iki klebu ing pitakonan utawa carane akeh, yen wae, ing Pokemon craze nyumbang kanggo awarenesses saka teknologi casino lan spa ing michigan.