Dprd ing Negara Jersey, a Makutha Britania ketergantungan, sing ngatur hukum kanggo aturan digital itungan ijol-ijolan aktivitas. Ing 2015, Jersey panguwasa announced lagi planning kanggo introduce aturan sing bakal pave cara kanggo nitahaken saka sistem angger-angger kanggo tartamtu panyedhiya layanan kosmik slot casino ora bonus simpenan. Banjur minggu kepungkur, State Déwan diterbitake pemerintah supaya sing exempts digital itungan ijol-ijolan saka syarat pendhaftaran yen turnover taunan kurang saka £150,000.
Nanging wong-wong sing bakal pindhah liwat sing jumlah taunan bakal dibutuhake kanggo ngabari ing Jersey pemerintah ing telung sasi utawa pasuryan potensial sanksi. "Bab: 4 ndadekake transisi panentu kanggo kasus ngendi turnover pisanan ngluwihi £150,000, supaya wong mbeta ing bisnis kuwi ora bakal criminally tanggung jawab yen, ing wektu telung sasi diwiwiti karo dina kang turnover tekan utawa ngluwihi sing tokoh, wong ndadekake aplikasi kanggo pendhaftaran ing 2008 hukum," pemerintah supaya nyatakake.

15% saka ndhuwur global bank-bank samesthine kanggo muter kita blockchain produk Sauntara kuwi, buta tech IBM dirilis a report nuduhake bank-bank lan financial institusi sing ngadopsi teknologi blockchain "dramatically luwih cepet" saka pisanan samesthine, Reuters kacarita. Ing kasunyatan, laporan ketemu sing 15 persen saka ndhuwur global bank-bank sing samesthine kanggo miwiti full-ukuran, komersial blockchain produk minangka awal minangka 2017, nalika 65 persen saka bank-bank bakal duwe blockchain proyèk-related ing produksi ing telung taun' wektu cosmo casino kanada seluler bonus. Blockchain ndadekake nggunakake kriptografi kanggo nggawe mbagekke ledger sistem, kang asring digunakake kanggo terus lan nglampahi dhuwit ing liyane mbukak, transparan, lan fleksibel proses dibandhingake kanggo bank tradisional utawa perusahaan kertu kredit cigarette electronique geant casino villenave d'ornon. "Industri hurtling menyang blockchain adoption adoh luwih cepet saka akeh samesthine," IBM ngandika ing sawijining laporan, miturut kabar stopkontak cigarette electronique geant casino pessac. "2017 katon dadi taun perbankan ing blockchains nggeser saka nol kanggo sewidak." Saiki bitcoin rega lan volume perdagangan Ing rega saka bitcoin wungu rada kanggo $603.2 ing kemis esuk, karo volume perdagangan saka $65,863.11.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.